NASA MISIJA

HTML5 Icon

<font color=”white”>Ako posao radite s’ puno ljubavi, ulažete pozitivnu energiju i svaki dio sebe, uspjeh i zadovoljstvo su neminovni .

Radio „MAHALA“, čiji talasi prenose isključivo i samo pozitivne vibracije ima potrebu da slušaoci budu uvijek zadovoljni prijatnom i opuštenom muzikom i u potpunosti informisani o svemu.

Prvo i osnovno čemu ovaj radio teži je da agresivnosti nikada nema ni u priči, ni u pažljivo odabranoj muzici koja spaja sve generacije. Jednom riječju , govor mržnje i netrpeljivost nemaju mijesta na frekvenciji koja širi optimizam, lijepe emocije i motiviše slušaoce da imaju uvijek vijere i nade u bolje sutra.

Iz dana u dan ta pulsirajuća nit između slušaoca i PODRINJE radija biva snažnija i jača, jer oni se bude, ustaju, obavljaju svakodnevne aktivnosti, pjevaju sa nama i priznaju da naša muzika i nenametljiva priča prija za dušu i tijelo, pobjeđuje nevolje i sumorna vremena – jednostavno postaje njihov antistres.

MAHALA radio , od marta 2003. godine,kvalitetno, uzorno i profesionalno opravdava svoje postojanje, usavršavajući svakodnevno domen medija u svim sferama. Nikada tužen, niti je ikada bio upućen prigovor bilo koje sadržine na rad, programski sadržaj ili kadrovsku strukturu u njemu.

Aktivan učesnik na svim manifestacijama od značaja, marketinški prisutan u svim vidovima reklame, od bilborda koji su postavljeni na frekventnim lokacijama, u priznatim časopisima, publikacijama i medijskim kućama sa kojima ostvaruje izuzetnu poslovnu saradnju kao i izlagač na Sajmu MEDIA, gdje promoviše tokom priredbi programsku šemu, idejnu orjentaciju i uspješnu misiju svog postojanja . Opšta oceana i posjećenost štanda visoko su kotirani od strane drugih izlagača a i samih posjetilaca, što se može vidjeti iz priloženih fotografija.

Dobro činiti i plemenit biti, 24 sata u službi građana, osnovna je ideja koju zastupa jedna muzička PODRINJE – radio „planeta“, čija se HUMANA MISIJA NIKADA ne završava, već uvjek počinje i traje, što se iz priloženog može i vidjeti:

„MAHALA“ radio više godina za redom organizuje novogodišnji, humanitarni ručak, za 170 – oro djece bez roditeljskog staranja, uzrasta od 3 do 25 godina iz Dječjeg sela, i svakom djetetu poklanja vredan, novogodišnji paketić namenjen po polu i uzrastu, u kome se nalazi sve ono što im je i najpotrebnije; od odjeće , obuće, sredstava za ličnu higijenu, posteljine, školskog pribora, do slatkiša i igračaka za najmlađe, tako da pedagozi i vaspitači iz Dječjeg sela kažu „Djeca prvi put na paketiću imaju svoje ime i prezime“.

Nisu samo praznici povod da se „PODRINJE“ radio angažuje svesrdno i požrtvovano oko djece iz „Dječjeg sela“.

MAHALA ih ne zaboravlja ni u jednom trenutku, brinući se iz godine u godinu da im obezbijedi tokom školovanja stipendiju, kao podstrek za postizanje velikkih rezultata, a takođe svoje komitente aktivira da dodijele stipendiju i ostaloj djeci, štićenicima „Dječjeg sela“.

MAHLA radio i postoji zbog svojih slušaoca koji su stvorili naviku da u svakom trenutku mogu zatražiti pomoć, izložiti svoj trenutni problem (slučaj izgubljenog djeteta, starice, kućnog ljubimca, dokumentacije, ukradenog automobila i još bezbroj nesvakidašnjih situacija koje ugrožavaju život ili okolinu a u kojima je Podrinje učestvovao i pomogla u razriješavanju istih).

MAHALA sebe godinama nesebično daje, takavo će i ostati, a humani gestovi sa iskrenim namjerama samo su dio onoga što je učinila za dobrobit svojih slušaoca .

Možda je neprimjereno hvaliti se kada nekome u nevolji pomogneš, ali je očigledno i bitno da iza svih ovih riječi i dijela stoji činjenica u kom pravcu i kojim moralnim kodeksima se vodi jedan radio.

Da ne postoji na radijskom nebu, mnogi bi bili uskraćeni za pomoć, i dobre vibracije koje u svakom trenutku dopiru do naših građana.</font>

 

Povezana slika

ga('set', 'userId', {{USER_ID}}); // Postavite korisnički ID tako da upotrijebite prijavljeni user_id. var dimensionValue = '9'; ga('set', 'dimension1', dimensionValue); var metricValue = '9'; ga('set', 'metric1', metricValue);